Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Για να μήν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου!

Παλιό δημοσιεύμα, έτσι για να μήν ξεχνιόμαστε

Far East, εστιατόριο (Σταδίου 7, Αθήνα): κατά τον έλεγχο (16.06.08) κατασχέθηκαν 114 κιλά κατεψυγμένα κρέατα και κατεψυγμένα αλιεύματα, λόγω παράνομης κατάψυξης και απουσία υγειονομικών επισημάνσεων.
Εστιατόριο, ιδιοκτησίας Κωνσταντίνου Γρηγοριάδη (Ανδριανού 9, Θησείο): κατά τον έλεγχο (18.05.07) κατασχέθηκαν 47 κιλά από κατεψυγμένα χταπόδια, τα οποία βρίσκονταν σε κατάσταση παράνομης κατάψυξης.
«Εξ Ανατολής», εστιατόριο - οβελιστήριο (Λ. Συγγρού 121, Νέος Κόσμος): κατά τον έλεγχο (28.01.09) μέσα στο παρασκευαστήριο και την αποθήκη βρέθηκαν ζωντανές και νεκρές κατσαρίδες. Από την τοποθέτηση στην πρόσοψη αφρολέξ, έπεφταν κομμάτια στο χώρο, όπου βρίσκονταν οι έτοιμες σάλτσες των εδεσμάτων και τα πιάτα σερβιρίσματος.
«Ο Τέλης», ψητοπωλείο (Ευριπίδου 86, Αθήνα): κατά τον έλεγχο (19.05.08) διαπιστώθηκε ότι έχει παραμεληθεί η καθαριότητα σε όλους τους χώρους του καταστήματος (αποχωρητήριο, λάντζα, παρασκευαστήριο), το δάπεδο στο χώρο της ψησταριάς ήταν ρυπαρό και χρησιμοποιούταν πριονίδι, το οποίο απαγορεύεται. Δεν επεδείχθη Βιβλίο Υγειονομικών Επιθεωρήσεων

«my SUSHI Express» (Καρνεάδου 30, Αθήνα) Στα ψυγεία συντήρησης και κατάψυξης βρέθηκαν νωπά ψάρια σε περιέκτες που δεν έφεραν ενδείξεις και ήταν συναποθηκευμένα με λαχανικά και παγωτά. Επίσης, βρέθηκαν νωπά θαλασσινά που μεριδοποιούνται και στη συνέχεια καταψύχονται.


Συνέχεια στο: http://kseftiles.blogspot.com/2009/03/blog-post_5756.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου