Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Τα πιό ακριβά επιδόρπια στον κόσμο!

 Μάλιστα, αυτές είναι φράουλες! Σερβίρονται στο εστιατόριο
Arnaud στην Νέα Ορλεάνη με συνοδεία ορχήστρας στην οικονομική τιμή των $1,400,000! Δέν είναι στο μενού, μόνο με ειδική παραγγελία...





'Σερβίρεται με το 8 καράτια πετράδι, $ 14,500 στο Sri Lanka’s Wine 3 Fisherman Stilt Restaurant                                                                  




Για να παραγγείλετε τη δική σας αποκλειστική γεύση macaroons δια χειρός Pierre Hermé πρέπει να καταβάλετε το ποσό των $7,414
σύν το κόστος/κιλό!





Κοστίζει $1,000 και χρειάζονται 72 ώρες για να δημιουργηθεί αυτό το φαγώσιμο τούβλο χρυσού.
Κατόπιν παραγγελίας για δεξιώσεις γάμου στο εστιατόριο Sultan του Ciragan Palace Kempinski στην Κωνσταντινούπολη.
 Με τιμή $640, αυτό το γλυκό σερβίρετε στο Lebua Hotel στο State Tower. Αυτο το σορμπέ είναι φτιαγμένο με Louis Roederer Cristal Brut 2000, κομμάτια φαγώσιμων φύλλων χρυσού, ένα σφηνάκι crème brûlée με φέτες τρούφες Perigord , μούς φράουλα-σοκολάτα mousse και μια φέτα σοκολατένιου κέικ. Συνοδεύεται με ένα ποτήρι σπάνιας και πανάκριβης σαμπάνιας Moyet Tres Vieille Grande Champagne No. 7.
 $250 το κομμάτι τρούφας! Φτιαγμένη απο σοκολάτα Valrhona και φρέσκια κρέμα ποτίζεται για 24 ώρες με φρέσκια βανίλια και αγνό λάδι λευκής τρούφας. Ακολουθεί μια βουτιά σε σοκολάτα Valrhona και ρολάρετε σε πούδρα σοκολάτας. Δημιουργία της σοκολατερί Fritz Knipschildt




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου