Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Προληπτική ανάκληση προιόντος

 Λόγω ύπαρξης γυαλιού (Καλαμπόκι σε Κονσέρβα) 23/9/2010

Ο Προληπτική ανάκληση προιόντος λόγω ύπαρξης γυαλιού Ο Ε.Φ.Ε.Τ., στο πλαίσιο εφαρμογής της κοινοτικής νομοθεσίας, ενημερώθηκε από την ελληνική επιχείρηση «Carrefour Μαρινόπουλος ΑΕ», για την προληπτική ανάκληση προϊόντος καλαμπόκι σε κονσέρβα, στο οποίο εντοπίστηκε κομμάτι γυαλιού σε μία από τις συσκευασίες.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για το προϊόν καλαμπόκι σε κονσέρβα με την εμπορική επωνυμία «ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ CARREFOUR ΣΕ ΚΟΝΣΕΡΒΑ» σε συσκευασία των 300 gr, και «ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ CARREFOUR ΣΕ ΚΟΝΣΕΡΒΑ» σε πολυσυσκευασία 3 x 300 gr, με αριθμό παρτίδας L9209 016 03 και ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 31.08.2013, RMG042512.01, στοιχεία τα οποία αφορούν και στα δύο προϊόντα. Τα συγκεκριμένα προϊόντα, είναι γαλλικής προέλευσης, και διακινούνται από την ως άνω αναφερόμενη ελληνική επιχείρηση «Carrefour Μαρινόπουλος ΑΕ».
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. άμεσα έχει ξεκινήσει σχετικούς ελέγχους. Καλούνται οι καταναλωτές που έχουν ήδη προμηθευτεί τα ανωτέρω προϊόντα, η απεικόνιση της απλής συσκευασίας φαίνεται παρακάτω, να μην τα καταναλώσουν 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου