HOME
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
FOOD AND TRAVEL
ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010
Ψαρονέφρι με θυμάρι, μέλι και μουστάρδα
Υλικά
3 κομμάτια ψαρονέφρι, κομμένα στα 4
1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
200Ml κόκκινο κρασί
2 κουταλιές σούπας μέλι
Συνέχεια στο:
http://www.foodreporters.gr/gastronomika.php?gproducts_id=8001
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου