HOME
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
FOOD AND TRAVEL
ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010
Φθινοπωρινό ριζότο
Σ' ένα βαθύ
τηγάνι
ζεσταίνουμε το
ελαιόλαδο
με το βούτυρο και σωτάρουμε το
κρεμμύδι
μας. Προσθέτουμε το ρύζι και ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα.
Συνέχεια στο: .
toarkoudi.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου