Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010

Αρακάς

Ο αρακάς, ή αλλιώς τα μπιζέλια, ανήκει στην κατηγορία των οσπρίων, αν και αποτελεί ένα από τα ελάχιστα είδη οσπρίων που πωλείται και μαγειρεύεται ως φρέσκο λαχανικό.Ο αρακάς αποτελεί πολύ καλή πηγή βιταμίνης Κ, η οποία συμμετέχει στη διατήρηση της υγείας των οστών. Τρώγεται λαδερός με πατάτες, καρότα και ντομάτα.

Δείτε τη συνταγή με video για ένα αρακά μούρλια! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου