Η αξία τους υπερβαίνει την τιμή του χρυσού κάποιες χρονιές και η εποχή συγκομιδής τους αρχίζει με τα πρωτοβρόχια, περίπου τέλος Σεπτεμβρίου μέχρι και Ιανουάριο. Από €3,500 το κιλό! Η αξία ανεβαίνει αναλόγως ποιότητας και μεγέθους.
Στην Ιταλία ένα πίατο μακαρόνια με λίγα τρίμματα τρούφας κοστίζει περίπου €50. Αξίζει να το δοκιμάσετε, είναι μία γεύση πολύ διαφορετική, έχει μυρωδιά φυσικού αερίου και ανήκει στην οικογένεια των μύκητων-μανιταριών.
www.lamiacucina.wordpress.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου