HOME
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
FOOD AND TRAVEL
ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010
Ginger (Gari ιαπωνικά)
Ξιδάτη πιπερόριζα.
Τρώγεται στην ιαπωνική κουζίνα στα ενδιάμεσα των ποικιλιών των ψαριών, για να καθαρίζει η γεύση, όπως το sorbet στην ευρωπαϊκή κουζίνα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου