HOME
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
FOOD AND TRAVEL
ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010
Wasabi
Είναι πάστα από ρίζα γιαπωνέζικου ραδικιού. Είναι πολύ καυτερό! Συνοδεύει όλα τα πιάτα sushi, όπως η σόγια σος και το gari.
Μάθετε και άλλα μυστικά της γιαπωνέζικης κουζίνας στο www.foodreporters.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου