Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2010

Τα ακριβά εστιατόρια ρίχνουν τις τιμές

Σε ποιες λύσεις καταφεύγουν οι επιχειρηματίες για να κρατήσουν την πελατεία τους

Tης Μαργαριτας Πουρναρα

Δεν χρειάζεται να παρακολουθεί κανείς τον Εκτορα Μποτρίνι στη μικρή οθόνη για να αντιληφθεί ότι η γαστρονομική σκηνή της Αθήνας και της περιφέρειας, γιγαντώθηκε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Εκτός από τους ευσυνείδητους επαγγελματίες, συμπεριέλαβε και ανθρώπους που αποφάσισαν να ανοίξουν εστιατόριο γιατί ήταν της μόδας, για να κάνουν «αρπαχτή» ή να δοκιμάσουν σχεδόν τυχοδιωκτικά μια νέα επαγγελματική εμπειρία.

Συνέχεια ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου