Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Διάσημοι ιδιοκτήτες «μαγειρεύουν»…

Το Pecora Nera στους Αμπελόκηπους είναι ένα bar restaurant  με ιταλική κουζίνα. Φασαριόζικο και νεανικό στέκι με ένα μεγάλο τραπέζι στο κέντρο για να τρώτε όλοι μαζί σαν μια παρέα. Ιδιοκτήτης του ο Φίλιππος Σοφιανός, γνωστός ηθοποιός κυρίως από την τηλεόραση.

To Τζουγκρί ανήκει στον Γιώργο Παρτσαλάκη και εννοείται πως μαγειρεύει κρητικά σε έναν    καλοφτιαγμένο  και φιλόξενο χώρο.

Στα new entry καταχωρείται και το Opus του Αντώνη Ρέμου που βρίσκεται στη Γλυφάδα. Καφέ μπαρ και εστιατόριο για επωνύμους και άλλους…

Από το μπάσκετ στην κουζίνα πέρασε  και ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα δημιουργώντας το Qor στην Κηφισιά, ένα ιαπωνικό εστιατόριο με fusion επιρροές.

Το Αλάτσι, δε θέλει και πολλές συστάσεις μιας και ο ιδιοκτήτης του, δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης,  συναγωνίζεται πλέον σε φήμη  το σεφ του και οσονούπω διάσημο τηλεαστέρα Δημήτρη Σκαρμούτσο (ένας από τους κριτές σεφ στο Master Chef του Mega). H κουζίνα είναι κρητική και δημιουργική.

Το Café Be Τwins βρίσκεται στον τρίτο όροφο του εμπορικού κέντρου 'The Mall Athens' . ανήκει στον ολυμπιονίκη του Ταεκβοντό Μιχάλη Μουρούτσο.

Η Μαίρη Μιλιαρέση, εδώ και 5 χρόνια άνοιξε το δικό το της ιταλικό εστιατόριο Venti στου Ψυρρή.

Δεν την λες νέα στο χώρο ούτε της δημοσιογραφίας, αλλά ούτε και της εστίασης. Ο λόγος για την Νανά Παλαιτσάκη, που από το 1993 έχει ανοίξει το δικό της εστιατόριο τα Σπιτάκια με μαγειρευτά και μεζέδες.

Στο πιο hot spot της πόλης, στην Πλατεία Καρύτση ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Σάκης Μπουλάς άνοιξαν από κοινού το Beat, ένα καφέ μπαρ εστιατόριο και δίνουν το δικό τους ρυθμό στη διασκέδαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου