Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Συνταγή : Ψαρόσουπα

Υλικά
1 κιλό ψάρια για σούπα
2 κρεμμύδια μεγάλα
3 πατάτες
2 φύλλα δάφνης
Αλάτι, πιπέρι
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 καρότα, ψιλοκομμένα
2 κορμούς σέλερι, ψιλοκομμένους
Παρασκευή
Βράζετε τις πατάτες, τα κρεμμύδια ολόκληρα, το σέλινο, τα καρότα σε μια κατσαρόλα με νερό που ίσα τα καλύπτει. Όταν βράσουν (περίπου 20 λεπτά), προσθέτουμε τα ψαράκια από πάνω και τα φύλλα δάφνης. Βράζετε για 20 λεπτά.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου