Υλικά
640γρ. συκωτάκια πουλιών
400γρ. καρολίνα
2 κύβοι ζωμός λαχανικών κατά προτίμηση λαχανικών
4-6 ποτήρια ζεστό νερό
100γρ. παρμεζάνα
100γρ. βούτυρο
1 ποτήρι γλυκό κρασί
Αλάτι, πιπέρι
Παρασκευή
Βάζουμε τα συκωτάκια πουλιών σε ένα βαθύ τηγάνι για να βγάλουνε το ζουμί τους περίπου για 20 λεπτά. Τα στραγγίζουμε και τα ξαναβάζουμε στο τηγάνι προσθέτοντας το βούτυρο. Ρίχνουμε το ρύζι και τα σοτάρουμε όλα μαζί. Ρίχνουμε το κρασί και μόλις εξατμιστεί, προσθέτουμε σιγά σιγά το νερό. Προσέχουμε να το αφήσουμε τόσο, ώστε να κρατάει ακόμα και να μη λασπώσει.
640γρ. συκωτάκια πουλιών
400γρ. καρολίνα
2 κύβοι ζωμός λαχανικών κατά προτίμηση λαχανικών
4-6 ποτήρια ζεστό νερό
100γρ. παρμεζάνα
100γρ. βούτυρο
1 ποτήρι γλυκό κρασί
Αλάτι, πιπέρι
Παρασκευή
Βάζουμε τα συκωτάκια πουλιών σε ένα βαθύ τηγάνι για να βγάλουνε το ζουμί τους περίπου για 20 λεπτά. Τα στραγγίζουμε και τα ξαναβάζουμε στο τηγάνι προσθέτοντας το βούτυρο. Ρίχνουμε το ρύζι και τα σοτάρουμε όλα μαζί. Ρίχνουμε το κρασί και μόλις εξατμιστεί, προσθέτουμε σιγά σιγά το νερό. Προσέχουμε να το αφήσουμε τόσο, ώστε να κρατάει ακόμα και να μη λασπώσει.
Πηγή : http://www.foodreporters.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου