Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2010

Gourmet : Πρωτότυπος συνδιασμοί κατσικίσιου Ελληνικού τυριού


Έχω ανακαλύψει καταπληκτικά κατσικίσια τυριά σε ένα μικρό delicatessen στα Βριλήσσια και πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Δεν μας έχουν συνηθίσει σε τέτοιες εκπλήξεις οι Έλληνες παραγωγοί τυριών. Μπράβο στην εταιρεία Ιναχός για την δημιουργικότητα της. 
«Ερίφι» έχουν ονομάσει αυτή την σειρά απο κατσικίσιο μαλακό τυρί σε συνδιασμό με:

αποξηραμένο δαμάσκηνο
καρύδι
πιπέρι
λιαστή ντομάτα και βασιλικό
άνηθο
pesto
(σκόρδο-βασιλικό-κουκουνάρι)
αποξηραμένο σύκο
αποξηραμένο βερύκοκο
αποξηραμένο κράνο
σκόρδο και μαϊντανό
σταφίδα και κανέλα                                                                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου