Στήθος κοτόπουλου με μαύρα σύκα
Υλικά
3 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου κομμένα σε λεπτές φέτες
½ κιλό μαύρα σύκα, πλυμένα, καθαρισμένα και κομμένα στα 2.
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι σε ροδέλες
4 σκελίδες σκόρδου, κομμένες
1 κουταλιά γλυκού κοπανισμένοι σπόροι κόλιαντρου
½ ποτηράκι κρασιού μηλόξιδο
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Παρασκευή
Σε μια ρηχή κατσαρόλα ζεσταίνουμε 2-3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε τις φέτες του κοτόπουλου, μέχρι να ροδίσουν ελαφρά...
3 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου κομμένα σε λεπτές φέτες
½ κιλό μαύρα σύκα, πλυμένα, καθαρισμένα και κομμένα στα 2.
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι σε ροδέλες
4 σκελίδες σκόρδου, κομμένες
1 κουταλιά γλυκού κοπανισμένοι σπόροι κόλιαντρου
½ ποτηράκι κρασιού μηλόξιδο
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Παρασκευή
Σε μια ρηχή κατσαρόλα ζεσταίνουμε 2-3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε τις φέτες του κοτόπουλου, μέχρι να ροδίσουν ελαφρά...
Συνέχεια στο: http://www.foodreporters.gr/ , http://www.foodreporters.gr/gastronomika.php?gproducts_id=7992
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου