Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010

Συνταγή : Φιλέτο παρμεζάνα

1 φιλέτο μοσχαρίσιο
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
3 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος
Αλάτι, πιπέρι
3 κουταλιές της σούπας κονιάκ
2 κουταλιές της σούπας τριμμένη παρμεζάνα
ψωμί  σκληρό (κατά προτίμηση chiapata)

Παρασκευή
Σε ένα τηγάνι βαθύ βάζετε το φιλέτο και το αφήνετε να ψηθεί και από τις 2 μεριές. Mόλις ασπρίσει, προσθέτετε το βούτυρο. Το ψήνετε όσο θέλετε (μέτριο ή καλοψημένο). Προσθέτετε το κονιάκ και μόλις εξατμιστεί ρίχνετε την κρέμα γάλακτος. Πασπαλίζετε με φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα. Το ακουμπάτε σε μια φέτα ψωμί (ιδανικό είναι το chiapata) που είναι αρκετά σκληρό. Σερβίρετε με ντομάτες ή φύλλα πράσινης σαλάτας. 

Video συνταγής: http://www.youtube.com/watch?v=r8ewmeTvosM&feature=player_embedded

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου