Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010

Συνταγή :Μακαρόνια με ντοματίνια και δυόσμο

1 κονσέρβα ντοματίνια ολόκληρα
½ κιλό μακαρόνια (κατά προτίμηση βίδες, φαρφάλες, πένες, ριγγατόνι)
Ξερή τριμμένη μυζήθρα
2 ζωμοί λαχανικών ανάλατοι
3 κουταλιές ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Δυόσμος

Ετοιμασία

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε 10 ποτήρια νερό με το λάδι, τους κύβους. Αφήνουμε να βράσει και ρίχνουμε τα μακαρόνια. Στο μεταξύ σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε τα ντοματίνια, αλάτι, πιπέρι, το δυόσμο και αφήνουμε να σιγοβράσει. Μόλις βράσουνε τα μακαρόνια τα βουτυρώνουμε και τα βάζουμε σε ένα βαθύ μπολ. Τα ανακατεύουμε με τη σάλτσα και από πάνω ρίχνουμε την τριμμένη μυζήθρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου