Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010

Ο κριτής του “Master Chef” εξομολογείται: “Η μαγειρική είναι μικρόβιο!”...Συμφωνώ και επαυξάνω!

Η γεύση είναι μνήμη, καταγραφή που συνδέεται με βίωμα και επομένως την κουβαλάς”, αναφέρει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο “Thema People”. Από μικρός βρέθηκε στο πλευρό του πατέρα του και τον βοηθούσε στη μαγειρική. Μαζί του αγάπησε τη θάλασσα, τα ταξίδια και τις εκλεκτές γεύσεις. Από νεαρή ηλικία ταξίδευε, γνωρίζοντας γεύσεις από διάφορες κουζίνες του κόσμου. “Όσο κι αν σήμερα ακούγεται απίστευτο, ο πατέρας μου ήταν μάγειρας στα πλοία και έμαθα από εκείνον μαγειρική το χειμώνα, όταν βρισκόταν στο σπίτι”, σημειώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου