Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010

Εστιατόριο : Tony Bonanno

Είναι μικρούλι και χαριτωμένο με πατάρι. Η κουζίνα είναι ανοιχτή στο κέντρο με πλακάκια ασπρόμαυρα στους τοίχους.  Τα  όμορφα κεριά φτιάχνουν ατμόσφαιρα  και σε προετοιμάζουν για το πολύ καλό φαγητό που ακολουθεί.  Για ορεκτικό μας προσέφεραν    ζυμωτό ψωμί  και  κολοκυθόσουπα σε φλιτζανάκι, που ήταν εύγεστη.  Η σαλάτα ήταν φρέσκια με ελαφρύ ντρέσινγκ  τύπου βινεγκρέτ.  Η ταλιάτα* με σος από κρασί και ταρτούφο κρέμα ήταν εξαιρετική. Ο φίλος μου ο Διογένης παρήγγειλε την αματριατσιάνα και της έβαλε πολύ καλό βαθμό! Οι τιμές του κινούνται σε πολύ φυσιολογικά πλαίσια, τα ζυμαρικά είναι γύρω στα 10ευρώ και η ταλιάτα που έφαγα (το πιο ακριβό) στα 26 ευρώ. Υπολογίστε το άτομο να σας στοιχίσει γύρω στα 30-40ευρώ.  Ήπιαμε ένα ωραιότατο οικονομικό  κρασί  στα 22 ευρώ.  Θα ξαναπάω και για το σέρβις που ήταν καλό και για τον κόσμο, γιατί  μου αρέσει  να χαζεύω όμορφες φάτσες.

Πληροφορίες εστιατορίου και χάρτης: http://www.foodreporters.gr/product_info.php?products_id=7096

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου