Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2010

Συνταγή

Λεμονάτα φιλετάκια κοτόπουλου

1 στήθος κοτόπουλο, κομμένο σε μικρά κομμάτια
Χυμός από 1 λεμόνι
2 κουταλιές αλεύρι/ κορν φλάουερ
2 κουταλιές βούτυρο
Αλάτι, πιπέρι

Παρασκευή

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λάδι σοτάρετε τα φιλετάκια κοτόπουλου, μέχρι να ασπρίσουν και από τις 2 πλευρές. Προσθέτετε το βούτυρο και τσιγαρίζετε ελαφρά. Ρίχνετε το χυμό λεμονιού. Αλατοπιπερώνετε  και αφήνετε να ψηθεί σε χαμηλή φωτιά. Προσέχετε να μην πιει όλα τα υγρά του. Λίγο πριν γίνει ,ανακατεύετε το αλεύρι/ κορν φλάουερ με λίγο ζωμό από το κοτόπουλο. . Ανακατεύετε  γρήγορα για να μη σβολιάσει. 
 Συνοδεύεται με ρύζι σπυρωτό (με μια κουταλιά βούτυρο) ή πουρέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου