Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2010

Συνταγή : Cocktail eggs

6 αυγά
5 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
Σέλινο, ψιλοκομμένο
Μαϊντανός, ψιλοκομμένος
2 κουταλιές της σούπας ξηρό κρεμμυδάκι,ψιλοκομμένο
Κάπαρη ή αγγουράκι τουρσί, ψιλοκομμένο
1 Τόνος σε λάδι
Αλάτι, πιπέρι
Παρασκευή
Βράζετε τα αυγά μέχρι να γίνουν σφιχτά. Κατόπιν τα καθαρίζετε και τα ανοίγετε στη μέση. Αφαιρείτε τον κρόκο τους και τον φυλάτε σε ένα μπολ. Στραγγίζετε τον τόνο και τον βάζετε   στο ίδιο μπολ. Προσθέτετε το μαϊντανό, τον σέλινο, το κρεμμυδάκι, την κάπαρη ή το τουρσί και τη μαγιονέζα. Αλατοπιπερώνετε και ανακατεύετε καλα. Με το μείγμα γεμίζετε τα μισά ασπράδια των αυγών. Στολίζετε με ένα κλωναράκι μαϊντανού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου