Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Μαργαρίνη at its best απο την Ελαίς - Unilever Hellas

Στη δεύτερη θέση των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2011 βρίσκεται η Ελαίς - Unilever Hellas, βάσει της Great Place to Work Institute Hellas. Καθόλου τυχαίο. Προσωπικά δεν έχω ξαναδεί τόσο χαμογελαστούς εργαζόμενους, Σάββατο ημέρα!

Για δεύτερη φορά μας υποδέχτηκαν το Σάββατο 2.4.2011 όλους τους Greek Foodbloggers, στις εγκαταστάσεις τους, αυτή τη φορά στο Ταύρο, για να μας μάθουν τα μυστικά της μαργαρίνης. Ότι θα έφερνα στο σπίτι μου μαργαρίνη που παρασκευάστηκε μπροστά στα μάτια μου, δεν το φαντάστηκα ποτέ!

Ο chef τους μας έδειξε πως φτιάχνετε στο σπίτι η μαργαρίνη με φοινικέλαιο, ηλιέλαιο, απόσταγμα βουτύρου για μυρωδιά και καροτίνη για χρώμα.  Η επικεφαλής διατροφολόγος, μας εξήγησε με κάθε λεπτομέρεια τη διατροφική αξία της μαργαρίνης που εάν δεν το ξέρατε κατασκευάστηκε για πρώτη φορά μετά τον πόλεμο του ’45 για να εμπλουτίσει με βιταμίνες τη φτωχή διατροφή εξού και Βιτάμ (Βιτα-μινούχος μ-αργαρίνη) σε πιο προσιτή τιμή από το βούτυρο γάλακτος.
Τι να πω; Eίμαι fan τις  Ελαίς - Unilever Hellas, των προιόντων της και του ανθρώπινου δυναμικού της, που μας έκανε για μια ακόμη φορά να νιώσουμε σαν σπίτι μας.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στη Κωνσταντίνα, που είναι η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του ομίλου. Πάντα με χαμόγελο!

Ηappy Birthday και πάλι στο φίλο και συν-foodblogger Γίωργο Βαρβάκη του blog Una Cucina (http://oinomagirion.blogspot.com/)  



5 σχόλια:

  1. Αχ βρε Κατερινάκι μου πολύ στεναχωρήθηκα που το έχασα, μου μαζεύτηκε κόσμος στο εξοχικό!
    Εμαθα όμως ότι περάσατε σούπερ και ο Γιώργος χάρηκε πάρα πολύ!!
    Πολλά πολλά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα! Οι άνθρωποι της ΕΛΑΪΣ είναι υπέροχοι!!!
    Άψογη περιγραφή και σούπερ φωτογραφίες :)
    Σ' ευχαριστώ πολύ για όλα!!!
    Φιλιά
    Καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eλενάκη μου καλό!Μας έλειψες! Θα βρεθούμε σύντομα ελπίζω. Smile girl!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. George, είσαι σπάνιος άνθρωπος. Πάντα με ένα καλό λόγο για όλους. Να τα 1000σεις φίλτατε. Reunion soon!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Περάσαμε πολύ ωραία και από τώρα είπα στον άντρα μου, του χρόνου ετοιμάσου για ταξίδια στην Αθήνα όταν θα έχουμε παρόμοιες συγκεντρώσεις:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή